dinsdag 06 april 2021

STORIONI TRIO met JOSHUA BELL, VLADIMIR MENDELSSOHN & NATALIA GABUNIA – GEANNULEERD

– Dit concert is geannuleerd! – Het bekendste pianotrio van Nederland wordt 25 jaar en viert dat graag met u! Sinds hun oprichting in 1995 staat het Storioni Trio garant voor Nederlandse kwaliteit van internationaal niveau. Niet alleen op het podium maar ook ernaast, als artistiek directeur van het jaarlijkse tiendaagse Storioni Festival te Eindhoven.
Het Trio, bestaande uit Bart van de Roer en de gebroeders Marc en Wouter Vossen, staat garant voor muzikaal topniveau. Zo voerden ze recentelijk alle pianotrio’s uit van Beethoven op hedendaagse én historische instrumenten. Ook zijn ze specialisten in het zogeheten triple concerto, waar zij als drietal samen soleren.

Hun kennis en kunde viel ook internationaal in goede smaak, zo blijkt jaarlijks op hun kamermuziekfestival dat telkens weet te verbazen qua aanbod. Ook bij Kamermuziek Souvenir presenteren zij, naast zichzelf, een collectie topviolisten. Natalia Gabunia, bijvoorbeeld, is veel meer dan slechts de dochter van componist Nodar Gabunia. Sinds haar debuut op 12-jarige (!) leeftijd heeft ze zich getoond als groots kamermusicus en docent, verwelkomd op verschillende kamermuziekfestivals en conservatoria in Europa. Vladimir Mendelssohn is een veelgevraagd componist en kamermusicus, met jaren ervaring op het podium en het leslokaal, o.a. te Parijs, Bologna en Den Haag. En ten slotte Joshua Bell, de wereldberoemde Amerikaanse violist die doorheen zijn 30 jaar lange carrière overspoeld is met onderscheidingen.
Een avond die nog lang zal doorklinken!

    Programma:

    Nader te bepalen

Foto 1: © Mike Roelofs