Klik hier voor onze huidige coronamaatregelen.

Foto van Trio Marvin
vrijdag 07 januari 2022

Trio Marvin

Programma

Nader te bepalen
Met hun artistieke authenticiteit, dynamische samenspel en oog voor detail is Trio Marvin een van de meest toonaangevende ensembles van Duitsland.

MARINA GRAUMAN, VIOOL
MARIUS UBRA, CELLO
DASOL KIM, PIANO

Het getalenteerde pianotrio, opgericht in 2016, staat bekend om hun artistieke authenticiteit, dynamisch samenspel en hun oog voor detail. Niet voor niets is het trio mede daardoor de “Grand Prize” winnaar van de grootste kamermuziek competitie ter wereld: The Melbourne International Chamber Music Competition. Naast deze prestigieuze onderscheiding slepen ze talloze andere prijzen in de wacht waaronder de eerste prijs van de Felix Mendelssohn Bartholdy Conservatorium Competitie, slechts enkele maanden na hun oprichting! Inmiddels is het trio een van de meest toonaangevende ensembles van Duitsland.

Dit seizoen zal het trio vergezeld worden door een nieuwe pianist, Dasol Kim. De Zuid-Koreaan begon op 11-jarige leeftijd met piano spelen. Al op 15-jarige leeftijd won hij zijn eerste internationale wedstrijd en verhuisde hij naar Duitsland waar hij afstudeerde aan de Hochschule für Musik, Theater und Medien in Hanover. Daarna zou hij in verschillende grote, internationale orkesten spelen. Kortom: een uitstekende match voor de absolute wereldtop!

HD youtube image

Wilt u geen concert meer missen? Kies dan voor een abonnement.

Nooit meer iets missen? Zet notificaties aan!